Édes álom olajkeverék

Nincs értékelés

Átaludt, nyugodt éjszakákért

€13
Elérhetőség: Előrendelhető
Kód: 2158
Édes álom olajkeverék
Nincs értékelés
821AD3B9 1EFA 4E39 B541 7ED9C5867F9B
Újdonság

Termék részletes leírása

Az Édes álom olajkeverékkel abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy amikor álomra hajtod a fejed, az alvás pihentető és feltöltő legyen.Az olajkeverék tartalmaz orvosi levendula illóolajat, mely megtisztítja a gondolataidat és segít elmerülni a benned levő békében, a benzoé illóolaja egyenesen mély álomba ringat, a majoránna és mandarin illóolajok együtt feloldanak minden szorongást, ami ennek a szép ívű folyamatnak útjában állna. Szép álmokat és friss, energikus reggeleket kívánunk!

ALKALMAZÁSA
Lefekvés előtt görgess egy keveset a csuklód belső oldalára és a mellkasodon a szegycsont területére. Lélegezd be mélyen az illatot és hagyd, hogy az illatok az álom hullámára felemeljenek.

ÖSSZETEVŐK
Simmondsia Chinensis Seed Oil**, Lavandula Angustifolia Oil*, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed**, Styrax Benzoin Resin Extract*, Citrus Reticulata Peel Oil**, Origanum Majorana Flower Oil*, Tocopherol*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Linalool***, Limonene***, Benzyl Benzoate***, Citral***

*Növényi eredetű

**Ellenőrzött biogazdálkodásból

***Természetes illóolajok összetevője

Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.