Fénylő csillag ágy & térparfüm

Nincs értékelés

Fertőtlenítő, légfrissítő 50ml

€20,80
Elérhetőség: Készleten
Kód: 3721
Fénylő csillag ágy & térparfüm
Nincs értékelés

Termék részletes leírása

A Fénylő csillag ágy és térparfümöt a levegő és a gyermek ágyának fertőtlenítésére alkottuk. A térbe vagy ágyba permetezve természetes összetevői gyöngéden támogatják a gyermekek és felnőttek immunrendszerét, kíváló segítséget jelenhetnek betegségek esetén, illetve annak megelőzésében. Várandósság alatt és újszülött kortól is alkalmazható.

100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 

A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Alkalmazás : Térparfümként légfrissítéshez, térillatosításhoz: Permetezz a levegőbe 1-2 pumpálásnyit vagy szükség szerint a kívánt illat eléréséhez. Ágyparfümként az ágyneműd illatosításához: Lefekvés előtt fél órával permetezd igény szerint az ágyneműre. Szembe és közvetlenül bőrre ne kerüljön! Textíliákon való alkalmazás előtt végezz próbát egy kevéssé látható, kis felületen!

Összetevők : Alcohol, Melaleuca Quinquenervia Oil, Citrus Limon Peel Oil, Lavandula Spica Flower Oil, Myrtus Communis Oil, Glycerin, Citrus Reticulata Peel Oil