Linda Akeson McGurk - Nincs olyan, hogy rossz idő

Nincs értékelés

Hogyan neveljünk egészséges, reziliens és magabiztos gyerekeket skandináv módra?

standard ár: €12 –10 % €10,80
Elérhetőség: Készleten
Kód: 367
Linda Akeson McGurk - Nincs olyan, hogy rossz idő
Nincs értékelés
Linda Akeson McGurk - Nincs olyan, hogy rossz idő
€12 –10 %

Termék részletes leírása

A friluftslivtől a hyggéig

Amikor a svéd Linda McGurk az Egyesült Államokba költözik, hamar rádöbben, hogy a két nép természethez való viszonya nagyon különböző. Amit ő Svédországban felnőve és immár szülőként természetesnek gondolt, az máshol szokatlannak, néha egyenesen veszélyesnek tűnik. Míg a svéd gyerekek egész évben, mindenféle időjárási viszonyok között kint játszanak, a kisbabákat télen is a szabad levegőn altatják, az iskolások pedig fára másznak, békát fognak és komposztálni tanulnak, addig új lakóhelyén a legtöbb játszótér üres, az iskolában nagyon kevés a szünet, és alig van szabad játék a természetben.

Linda McGurk könyvében megvizsgálja a svéd gyermeknevelés alappilléreit, és azt, hogy miként biztosíthat az boldog gyermekkort két lányának. Megtudhatjuk, hogyan öltöznek a svéd gyerekek, hogy valóban minden körülmények között kint lehessenek, és hogyan nevelnek a skandinávok természetszerető, egészséges, reziliens és magabiztos gyerekeket.

"Ebből a könyvből mindenki sokat tanulhat, bárhol éljen is a világban. A szabad játék gyerekekre gyakorolt jótékony hatásának szószólójaként melegen ajánlom."

- Iben Dissing Sandahl, a Gyereknevelés dán módra és a Játék dán módra című könyvek szerzője

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Pszichológia
Szerző: Linda Akeson McGurk
Fordító: Kövesdi Miklós
Kiadó: HVG Kiadó
Oldalszám: 310 oldal
Kötés: Puha kötés