5 éves lettem! - ajándékcsomag

Nincs értékelés

5 éves lettem! - ajándékcsomag

standard ár: €26,80 –10 % €24,10
Elérhetőség: Készleten
Kód: 3399
5 éves lettem! - ajándékcsomag
Nincs értékelés
6F83A40D 71FB 4BAE 9B05 5A8DC3F49496
Tipp
€26,80 –10 %

Termék részletes leírása

Nincs is jobb, mint ötévesnek lenni! Mintha igazi szuperhős lenne az ember:  
önállóan képes szinte mindenre,ezért rengeteg ideje marad arra, ami igazán fontos: a barátságra, a szerelemre, a
világ megismerésére, a miértekre. Mert mindig akad újabb és újabb felfedeznivaló a metrózástól a csillagos égig, az emlékmúzeumtól a hintarablásig.
 
A csomag tartalma  : 
 

5 éves lettem! könyv Ötévesen már hosszú és összetett meséket is szívesen hallgatnak a gyerekek, ezért ebben a kötetben egész komoly és nagyon humoros meséket is találtok a rövidebb, mindennapi történetek mellett. A Hároméves lettem! és a Négyéves lettem! után itt a sorozat várva várt harmadik kötete, melyben a Pagony legviccesebb és legaranyosabb mesehőseivel találkozhatsz megint: Kicsibácsival és Kicsinénivel, Csodával és Kószával, Leával és Petivel, szerelmes óriásokkal és merengő medvékkel. Sok-sok régi és újabb, ismert és kevésbé ismert mesét és persze remek verseket gyűjtöttünk nektek egybe a Pagony legkiválóbb szerzőitől és rajzolóitól.

 
 Janod My Arts&Crafts - Mozaik matricázó készlet 5+ : A szett tartalma 5 db színes, illusztrált alap, 3 lap matrica a dzsungel állataival és 2 lap előre perforált színes polifoam formamatrica. A játék fejleszti a finommotorikát és segít a színek és formák megismerésében.
Kiváló időtöltést nyújt a 5+ éves kisgyermekek számára.
A doboz könnyen átalakítható képtartóvá, így az elkészült alkotás kihelyezhető.