Agócs Írisz : Rajzolj egy krumplit! - Lesz belőle tündér, sárkány, boszorkány...

Nincs értékelés

A Kezdetben volt a krumpli, sorozat első pillanattól kezdve nagy kedvencem. Nem csak azért, mert megtanultam könnyen és jókedvűen rajzolni, hanem azért is, mert Agócs Írisz felszabadította a képzeleemet.

standard ár: €12,80 –10 % €11,50
Elérhetőség: Készleten
Kód: 67
Agócs Írisz : Rajzolj egy krumplit! - Lesz belőle tündér, sárkány, boszorkány...
Nincs értékelés
rajzolj egy krumplit 4 borito 1000px
€12,80 –10 %

Termék részletes leírása

A Kezdetben volt a krumpli, sorozat első pillanattól kezdve nagy kedvencem. Nem csak azért, mert megtanultam könnyen és jókedvűen rajzolni, hanem azért is, mert Agócs Írisz felszabadította a képzeleemet. Már nem jövök zavarba, ha egy kisgyerek azzal fordul hozzám, hogy rajzoljak neki ezt vagy azt (és itt persze a leglehetetlenebb dolgokat kell elképzelni), mert mindig eszembe jut a varázsmondat: először is rajzolj egy krumplit, abból baj nem lehet… Ez tényleg működik!

No, de hogy királylány, királyfi, sárkány és boszorkány is lehet egy krumpliból, sőt életre kelhet az egész mesevilág? Hát ezt igazán nem gondoltam volna… Hála és köszönet ezekért az újabb krumplis rajzokért, no meg a rajzokat kísérő mondatokért, amelyek mindig mosolyra fakasztanak. Mondhatnám, pont olyan leszek, mint egy mosolygó krumpli, amit aztán kedvemre királylányosíthatok vagy boszorkányosíthatok…

Boldizsár Idikó

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Könyvek
Szerző: Agócs Írisz
Illusztrátor: Agócs Írisz
Kiadó: Pagony Kiadó
Oldalszám: 64 oldal
Kötés: Kemény kötés