Bajzáth Mária : Erdők-mezők népmeséi

Nincs értékelés

A Népmesekincstár Plusz-sorozat negyedik darabja hiánypótló a családok és pedagógusok számára. Várható megjelenés: 2023. 03. 21.

standard ár: €15,20 –9 % €13,70
Elérhetőség: Készleten
Kód: 2968
Bajzáth Mária : Erdők-mezők népmeséi
Nincs értékelés
Bajzáth Mária : Erdők-mezők népmeséi
€15,20 –9 %

Termék részletes leírása

A Népmesekincstár Plusz-sorozat negyedik darabja hiánypótló a családok és pedagógusok számára. A kötetbe válogatott mesék a természettel egységben és harmóniában élés örömeiről és nehézségeiről üzennek, és a 21. századi ember számára is életbe vágóan fontos kérdéseket vetnek fel és válaszolnak meg. A mesék, legendák és népköltések komplex egységet alkotnak az ismeretterjesztő szövegekkel, miközben a játékötletek segítik az átélést és az élményszerzést. A mesegyűjteményben a gombáktól a fákig, a mezei, erdei és vízi állatoktól a madarakig, sőt, egészen a csillagokig - vagyis a föld szintjétől az ég magaságig szárnyalunk.

"A könyv Magyarország élővilágát mutatja be, de a magyar mellett a nemzetközi mesekincsből is válogat. A világ különböző tájairól származó meséknek közös és legfontosabb mondanivalója, hogy a házunkon és a hazánkon túl is részei vagyunk egy nagyobb egységnek, amit természetnek nevezünk."
Bajzáth Mária mesepedagógus,
a Népmesekincstár mesepedagógiai módszer kidolgozója

A meséket Ónya-Oláh Dóra csodálatos rajzai keltik életre.