HABA ELSŐ TÁRSASOM - ÉHES, MINT A MEDVE

Nincs értékelés

A HABA Éhes, mint a medve játékban segítened kell megetetni a macit, közben pedig játékosan elsajátíthatod a tányéron található ételek nevét. 

€14,99
Elérhetőség: Készleten
Kód: 3169
HABA ELSŐ TÁRSASOM - ÉHES, MINT A MEDVE
Nincs értékelés

Termék részletes leírása

A játékos feladatok különböző készségeket fejlesztenek, mint finommotorikus készségek, koncentráció és nyelvi készségek.

 

  • 1 kis medve sapkával,
  • 12 étel (6 színben),
  • 1 tányér,
  • 1 kanál,
  • 1 szimbólumkocka

Játékidő: 5 perc

 

2 éves kortól ajánlott.

A HABA cégfilozófiája egyetlen egyszerű elven alapul: A gyerekek a legfontosabbak az életben. Az alapvető értékek meghonosítása, önállóvá válásuk, kreatív és ötletes emberré fejlődésük segítése nem kizárólag a szülők feladata; a gyerekek összetett kapcsolati hálóban nőnek fel. A HABA cégcsoportnak nem csak az ötletei születnek Németországban, hanem a legtöbb játék és játékfigura is ott készül. A felhasznált faanyag is Németországból származik fenntartható erdőgazdálkodásból.

A proaktív környezetvédelem és a fenntartható termelés évek óta vállalati filozófia alapvető elemei. Már 1999-ben a HABA volt az első német játékgyártó, amely megfelelt az EMAS-nak, és megkapta a DIN ISO 14001 környezetirányítási tanúsítványt. A rövid szállítási utak, a modern gyártási technikák és az innovatív anyagok alapvetőek számukra. Fenntartható erőforrásokból származó új szerves anyagokat, valamint fenntartható erdőgazdálkodásból származó fát és megújuló erőforrásokból textileket, kartont használnak.