HABA ELSŐ TÁRSASOM - ÉPÍTKEZÉS

Nincs értékelés

Ez a játék számos lehetőséget biztosít a gyermek játékos fejlesztésére. Van ugyan játékszabály, de kötetlenül játszható.

€24,99
Elérhetőség: Készleten
Kód: 3172
HABA ELSŐ TÁRSASOM - ÉPÍTKEZÉS
Nincs értékelés

Termék részletes leírása

A kötetlen játékban a gyermek megtöltheti a dömpert a fa építőanyagokkal és a memória korongokkal, oda-vissza tologathatja az építkezés és a tárolóhelyek között, be- és kirakodhatja az építőanyagokat a helyszíneken. A játékszabály végén egy történet is található, amelyből megtudhatjuk, hogyan épül fel egy ház.

A szabályokon alapuló memóriajáték könnyen és érthetően megismerteti a gyermekeket az első játékszabályokkal és azok alkalmazásával. Összességében e játék célja a szórakozás!

 

  • 1 Kullerbü dömper,
  • 1 Bruno mackó építésvezető (fa figura),
  • 1 építési terv,
  • 1 építési terület,
  • 4 fa építőanyag (alap, téglafal, tető, cserje),
  • 4 tárolóhely (alap, téglafal, tető, cserje),
  • 12 bójakorong

Játékidő: kb. 10 perc

 

2 éves kortól ajánlott.

A HABA cégfilozófiája egyetlen egyszerű elven alapul: A gyerekek a legfontosabbak az életben. Az alapvető értékek meghonosítása, önállóvá válásuk, kreatív és ötletes emberré fejlődésük segítése nem kizárólag a szülők feladata; a gyerekek összetett kapcsolati hálóban nőnek fel. A HABA cégcsoportnak nem csak az ötletei születnek Németországban, hanem a legtöbb játék és játékfigura is ott készül. A felhasznált faanyag is Németországból származik fenntartható erdőgazdálkodásból.

A proaktív környezetvédelem és a fenntartható termelés évek óta vállalati filozófia alapvető elemei. Már 1999-ben a HABA volt az első német játékgyártó, amely megfelelt az EMAS-nak, és megkapta a DIN ISO 14001 környezetirányítási tanúsítványt. A rövid szállítási utak, a modern gyártási technikák és az innovatív anyagok alapvetőek számukra. Fenntartható erőforrásokból származó új szerves anyagokat, valamint fenntartható erdőgazdálkodásból származó fát és megújuló erőforrásokból textileket, kartont használnak.