Haba Logic! CASE kezdőszett 6+

Nincs értékelés

Szórakoztató játék, amely motivál és sokoldalúan fejleszti a készségeket és képességeket

€14,99
Elérhetőség: Készleten
Kód: 3148
Haba Logic! CASE kezdőszett 6+
Nincs értékelés
306121 Haba Logicka hra pre deti Startovacia sada Logic! CASE 01
Újdonság

Termék részletes leírása

A Logic!Case egy  változatos feladatkártya-csomagokból álló fejlesztőjáték, amellyel  elmélyíthetők, csiszolhatók a tanulási képességek és készségek. A feladatkártyákat a kezdőszettben található tartóba kell helyezni. A gyerekek egy fapálcika segítségével ellenőrizhetik, hogy helyesen jelölték-e be az adott feladatlapon a választ. Amennyiben a feladatlap kihúzható, mert azt nem akadályozza a behelyezett fapálcika, a feladat helyesen lett megoldva és már jöhet is a következő faladatlap.  A kezdőszetthez 77 darab feladatkártya tartozik, melyek bövíthetőek új nehézségi szintekkel, több részterületet, készséget fejlesztve.

A HABA cégfilozófiája egyetlen egyszerű elven alapul: A gyerekek a legfontosabbak az életben. Az alapvető értékek meghonosítása, önállóvá válásuk, kreatív és ötletes emberré fejlődésük segítése nem kizárólag a szülők feladata; a gyerekek összetett kapcsolati hálóban nőnek fel. A HABA cégcsoportnak nem csak az ötletei születnek Németországban, hanem a legtöbb játék és játékfigura is ott készül. A felhasznált faanyag is Németországból származik fenntartható erdőgazdálkodásból.

A proaktív környezetvédelem és a fenntartható termelés évek óta vállalati filozófia alapvető elemei. Már 1999-ben a HABA volt az első német játékgyártó, amely megfelelt az EMAS-nak, és megkapta a DIN ISO 14001 környezetirányítási tanúsítványt. A rövid szállítási utak, a modern gyártási technikák és az innovatív anyagok alapvetőek számukra. Fenntartható erőforrásokból származó új szerves anyagokat, valamint fenntartható erdőgazdálkodásból származó fát és megújuló erőforrásokból textileket, kartont használnak.