Láss egyre több csodát! – Állj meg, vedd észre a természet rejtett pillanatait!

Nincs értékelés

A Láss egyre több csodát! – akárcsak a testvérkötetek – a pillanat megélésére, a lelassulásra, a békés szemlélődésre s arra biztatnak, hogy vegyük észre a környezetünkben játszódó hétköznapi csodákat.

€15,40
Elérhetőség: Készleten
Kód: 3525
Láss egyre több csodát! – Állj meg, vedd észre a természet rejtett pillanatait!
Nincs értékelés

Termék részletes leírása

Körbevesznek minket a természet mindennapos csodái: gombák szövik át a talajt, összekötve a földet az éggel, méhek rezgetik szárnyukat, hogy mézüket hűtsék, és a pitypang magjai a szellőbe csimpaszkodva libegnek tova. Állj meg, kuporodj le, figyeld meg közelről…

Csak egy percre hagyd magad mögött a hangos világot, lépj be az itt és mostba, és tapasztald meg, hogy ennek a mesés természetnek része vagy te is!

A természet mindennapos, ám bámulatos jelenségeinek tára kimeríthetetlen. A Láss csodát! 50 természeti jelenség – 50 lenyűgöző történet után újabb 20 tüneményes természeti folyamatba nyerhetünk bepillantást. Néhány történet folytatódik vagy éppen az előzményeit leshetjük meg: egyre több részletet figyelhetünk meg a törpeegér, a csiga vagy a hópelyhek életéből. De új szereplők is felbukkannak: felfedik rejtett titkaikat a pitypangok, az éjjeli jázminok, a remeterákok, a pincebogarak vagy épp a kolibrik.