Pszichofitness gyermekeknek [hangoskönyv (CD)]

Nincs értékelés

A lelki edzést szolgáló gyakorlatok gyűjteménye a gyermekek stresszkezelési és érzelmi intelligenciafejlesztési céljait szolgálja.

standard ár: €8,50 –10 % €7,65
Elérhetőség: Készleten
Kód: 1804
Pszichofitness gyermekeknek [hangoskönyv (CD)]
Nincs értékelés
plhangoskonyvek6 gyermekeknek
€8,50 –10 %

Termék részletes leírása

A lelki edzést szolgáló gyakorlatok gyűjteménye a gyermekek stresszkezelési és érzelmi intelligenciafejlesztési céljait szolgálja. Segítségükkel megalapozhatjuk és megerősíthetjük az egészséget óvó és az életet boldogító képességeket.

A hála, a köszönetmondás, a derűlátás és a jó cselekedetek gyakorlására, a lelki megküzdési képesség erősítésére, az örömképesség fejlesztésére, valamint a megbocsátásra, a harag elengedésére irányuló lelki gyakorlatok mind a pozitív pszichológia „boldogságfokozó gyakorlataihoz” tartoznak.

A CD hallgatása nagycsoportos óvodáskortól javasolható tizennégy éves korig, de felnőttek is bátran alkalmazhatják a szubjektíve jólesőnek tapasztalt gyakorlatokat, melyekkel kedvező stresszkezelési és lelkierőedzési eredményeket érhetnek el. A felkínált gyakorlatcsoportok a gyermekek korosztályonkénti szükségleteihez igazodnak.

Óvodás gyermekek esetében a gyakorlatok hallgatásánál nélkülözhetetlen a szülő, nagyszülő, óvópedagógus jelenléte. A biztonságot adó együttesség, a közös élményhelyzet a program hatékonyságának fontos részét képezi.