Torben Kuhlmann – Einstein

Nincs értékelés

„A képzelet fontosabb, mint a tudás. A tudás véges, míg a képzelet az egész világot átöleli. “
Albert Einstein

€16
Elérhetőség: Készleten
Kód: 2932
Torben Kuhlmann – Einstein
Nincs értékelés
Einstein borito
Újdonság

Termék részletes leírása

Torben Kuhlmann legújabb könyve egy gyönyörűen illusztrált és ezernyi apró felfedeznivaló részletet tartalmazó mesekönyv ahol ismét egy kisegér a főszereplő, aki sajnos lekési a sajtfesztivált. Mit lehet ilyenkor tenni? Esetleg visszautazni egy napot az időben? Szerencsére Einstein hozzásegíti a kisegeret egy hihetetlen kalandhoz.

Mi van akkor, ha Einstein híres elméletei kizárólag egy kisegérrel való véletlen találkozásnak köszönhetőek?
Talán megmagyarázná, hogy a Svájci Szabadalmi Hivatal egy alkalmazottja hogyan volt képes a feje tetejére állítani a fizika világát és mindent, amit addig a térről és időről tudtunk.

A könyv szerzője és illusztrátora
Torben Kuhlmann Hamburgban él, ahol szabadúszó gyerekkönyvíróként és illusztrátorként dolgozik. Az Alkalmazott Tudományok Főiskoláján (HAW) illusztrációt és médiagrafkát tanult. 2012-ben készült el diplomamunkája, a „Lindbergh – Egy repülő egér kalandos története” című gyerekkönyv, mely nem sokkal később a NordSüd Kiadó gondozásában jelent meg. A könyv pillanatok alatt bestsellerré vált, akárcsak a sorozat további részei, az „Armstrong – Egy egér kalandos utazása a Holdra” és az „Edison – Az eltűnt egérkincs rejtélye”.

Az egeres könyveket időközben több mint harminc nyelvre fordították le és világszerte több mint egymillió példányban keltek el.

A legújabb kaland, az „Einstein – Egy egér fantasztikus utazása térben és időben” melynek lapjain a szereplők akvarellek és grafikák formájában elevenednek meg, több neves alkotó hatására a sci-f irányába tolja ki az emberi képzelet határait.

Az Einstein kötet díjai:

  • LovelyBooks Leserpreis 2020: Ezüst-díj, 2020 November
  • Die Schönsten Deutschen Bücher 2021 – Shortlist2021
  • SPIEGEL-Bestsellerliste, 2020 December

https://youtu.be/mlZS3zmOZF8

https://youtu.be/8PdUerMAP8I