Haba Rhino Hero társasjáték

Nincs értékelés

Ügyességi toronyépítő társasjáték kártyákkal. 5-99 korig 

€9
Elérhetőség: Készleten
Kód: 3283
Haba Rhino Hero társasjáték
Nincs értékelés
Haba Rhino Hero társasjáték
Tipp

Termék részletes leírása

Mi az ott? Tényleg egy orrszarvú mászik felfelé azon a falon? Hát persze! A Hős Orrszarvú ismét tettre kész! Az állatvilág hőse félelem nélkül cikázik fel-alá a legmagasabb toronyházakon, hogy megállítsa a haramiákat és a banditákat. Olyan erős, mint egy oroszlán, olyan ravasz, mint egy róka, de olyan nehéz, mint egy orrszarvú. Éppen ezért, amikor a Hős Orrszarvú színre lép, még a legerősebb épületek is meginognak. Tudnátok segíteni hősünknek, hogy teljesíthesse ingatag küldetését?

A játékot 2014-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb gyerekjáték kategóriában.

 

Játékszabály

A HABA cégfilozófiája egyetlen egyszerű elven alapul: A gyerekek a legfontosabbak az életben. Az alapvető értékek meghonosítása, önállóvá válásuk, kreatív és ötletes emberré fejlődésük segítése nem kizárólag a szülők feladata; a gyerekek összetett kapcsolati hálóban nőnek fel. A HABA cégcsoportnak nem csak az ötletei születnek Németországban, hanem a legtöbb játék és játékfigura is ott készül. A felhasznált faanyag is Németországból származik fenntartható erdőgazdálkodásból.

A proaktív környezetvédelem és a fenntartható termelés évek óta vállalati filozófia alapvető elemei. Már 1999-ben a HABA volt az első német játékgyártó, amely megfelelt az EMAS-nak, és megkapta a DIN ISO 14001 környezetirányítási tanúsítványt. A rövid szállítási utak, a modern gyártási technikák és az innovatív anyagok alapvetőek számukra. Fenntartható erőforrásokból származó új szerves anyagokat, valamint fenntartható erdőgazdálkodásból származó fát és megújuló erőforrásokból textileket, kartont használnak.