Kányádi Sándor : Az okos kos

Nincs értékelés

Az okos kos című kötet a 6-8 éves korosztálynak szánt Világgá ment a nyár című válogatás folytatása

standard ár: €11,40 –10 % €10,20
Elérhetőség: Készleten
Kód: 1318
Kányádi Sándor : Az okos kos
Nincs értékelés
Kányádi Sándor : Az okos kos
€11,40 –10 %

Termék részletes leírása

Mit tegyen a gazdasszony, hogy a kecske is, a káposzta is elégedett legyen a helyzetével? Mit tegyen a gazda, hogy furfangos kosával végre megbékéljen? Mit tegyen az ember, ha csupán krumplit kínál a kamra minden napra és napszakra? Ilyen és hasonló kérdésekre kereshetjük a választ Kányádi Sándor derűvel és életbölcsességgel teljes meséiben, verseiben, miközben jólesően ízlelhetjük a megelégedés, belső békesség örömét.
Mert ennek forrása ott rejlik mindennapi viszonyainkban, ember és ember, ember és élő környezete között.
Kányádi Sándor meséiből és verseiből az ember és természet kapcsolatára, az emberi tevékenység, munka létmeghatározó jeleire figyelve készült a válogatásunk, elsősorban 8-10 éves gyerekek számára, akik már életbevágó kérdéseket tesznek fel. A szövegeket olvasva nemcsak szórakozásra, hanem életvezető válaszokra is lelhetnek a világra éhes gyerekek. Az ismeretlen vagy szokatlan kifejezéseket olvasóbarát jegyzetekkel magyarázzuk meg.
Az okos kos című kötet a 6-8 éves korosztálynak szánt Világgá ment a nyár című válogatás folytatása. A sorozat harmadik részeként az emberi kultúra és történelem, emlékezet témakörében tervezünk válogatást a 10-12 éves korosztály számára.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mesekönyvek
Szerző: Kányádi Sándor
Illusztrátor: Tuza Edit
Kiadó: Móra Könyvkiadó
Oldalszám: 92 oldal
Kötés: Keménytáblás borító